Referenties

In mijn organisatie speelde een langlopend conflict tussen twee medewerkers. Dit conflict was deels zakelijk, deels persoonlijk van aard. Na diverse mislukte eigen pogingen om het conflict te sussen, heb ik besloten een mediator in te schakelen, om tot definitieve afspraken tussen de medewerkers te komen, op basis waarvan ik als werkgever nadere stappen kon zetten. Carolijn heeft met respect voor de partijen, maar doelgericht toegewerkt naar een oplossing waarin alle partijen zich konden vinden en die inmiddels met succes is geïmplementeerd.

– Directeur van een culturele stichting uit Den Haag

De reden waarom het niet succesvol is geweest ligt volledig buiten de mediator. Ik had gehoopt op een korte mediation maar na zoveel sessies is het alsnog eenzijdig beeindigd. Zij treft geen blaam. Ik zou zelfs anderen aanraden om haar als mediator in te zetten. Professioneel, communicatief, juridisch onderlegd, neutraal en constant belang van de kinderen voorhoudend.

– Groet, N. Wittmaekers

Kordaat noemde ik Carolijn na de eerste afspraak en dat onderschrijf ik nog steeds. Heel blij met haar bijdrage in onze complexe casus. Je zou er bijna voor gaan scheiden.

– O.R.

Carolijn werkt conscentieus, betrokken, onafhankelijk en zorgvuldig, is vriendelijk maar vasthoudend en doet haar uiterste best om tot resultaten te komen.

– Paulien

Ik vond de toon en de rust van de mediation prettig.

– Directeur van een vereniging

Carolijn Winnubst weet in een huiselijke en veilige omgeving partijen op hun gemak te stellen. Aandacht voor het persoonlijke en voor achterliggende motivaties weet zij te combineren met een doortastende en praktisch gerichte aanpak. Niet alleen kunnen partijen hun verhaal doen, ook opent zij met haar persoonsgerichte en frisse stijl de weg naar oplossingen waar beide partijen zich in kunnen vinden.

– Directeur museum in Noord-Holland

Op verzoek van de rechter zijn we begonnen aan mediation, iets waar mijn ex-partner van dacht dat het niet zou helpen. Maar na een aantal sessies werd er geluisterd naar elkaar en konden we op een zeer prettige en ongedwongen manier soms met vallen en opstaan toch tot een omgangsregeling voor onze dochter komen. Ik ben blij dat we voor deze optie zijn gegaan en het niet over gelaten hebben aan een rechter om een besluit te nemen.

– C.M. uit Haarlem

De mediation heeft ervoor gezorgd dat we verrijkt met nieuwe inzichten, elkaar weer hebben gevonden. We hadden eigenlijk al de keuze gemaakt te scheiden. De kloof die er tussen ons was, is door metaforen en rake opmerkingen gedicht. Wij hebben als stel een nieuwe start weten te maken.

– Anoniem

Estou muito agradecida por seu apoio, seu trabalho foi muito importante e nos ajudou muito. Sou grata. Sucesso.

– Gr A.

Bedankt voor het getekende ouderschapsplan. Je bent van grote betekenis voor ons geweest, waarvoor dank!

– Sander