Over

Bezieling

Iedereen heeft talenten, alleen zet je die ook in? Ik ben ervan overtuigd dat als het lukt je talenten te ontplooien, je leven rijker en waardevoller wordt. Sinds mijn rechtenstudie is dat de rode draad in mijn (professionele) leven. Het geeft mij bezieling en plezier. Ik denk in mogelijkheden en kansen. In het verkennen van nieuwe en ongewone zaken. Het mensen en organisaties in hun kracht brengen op een sprankelende en effectieve manier. Wat ik ook doe, in de kern gaat het over het leggen van een verbinding tussen anderen, de specifieke inhoud, mijzelf en het creëren van beweging. Mijn bijdrage zet u aan het denken en geeft inzicht.

Op dit moment

Sinds 2005 bemiddel ik als MfN-registermediator in uiteenlopende conflicten tussen twee of meer partijen. Ik begeleid bestuursrechtelijke (zoals ontruiming, uitkering, vergunning), zakelijke (zoals VVE-, huur-,  MKB-geschillen) en arbeidsrechtelijke (zoals ziekte, samenwerking, ontslag) conflicten en ook treed ook op in familiekwesties (zoals echtscheiding, beëindiging geregistreerd partnerschap, omgang, alimentatie). Ik sta op de verwijzingslijst van de rechtbank Amsterdam en die van Noord-Holland. Vanaf 2015 ben ik tevens mediator in strafzaken (herstelbemiddeling) bij de rechtbank Amsterdam. De door mij begeleide mediations worden meestal met een overeenstemming tussen de betrokkenen afgerond. Mijn kennis van het Engels, Italiaans en Portugees gebruik ik graag.

Naast het mediatorschap treed ik op als bijzondere curator in jeugdzaken, extern vertrouwenspersoon van een aantal middelbare scholen en ben ik coördinator van en trainer/docent bij de Minor Mediation aan de Hogeschool van Amsterdam.

Eerder

Eerder was ik werkzaam als parketsecretaris bij de rechtbank Rotterdam, beleidsmedewerker bij de raad voor rechtsbijstand, gecertificeerd NMI-mediator (vanaf 2005) en advocaat bij Winters & De Vries Advocaten en opleidingsmanager bij Pels Rijcken. Van 2015 tot en met 2019 werkte ik als ouderschapsbemiddelaar in complexe scheidingen bij stichting Cardea, een specialistische jeugd- en opvoedhulporganisatie in de regio Zuid-Holland Noord. Het blijven ontwikkelen door de nodige opleidingen te volgen, is voor mij essentieel.